SULUOVA’MIZI DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ

16 Mayıs 2024
SULUOVA’MIZI DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ

Belediyemiz ilçe genelinde sürdürdüğü yeşil alan, yol açma, kaldırım ve temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizliği İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz; Magosa Mahallesi, Borsa Mahallesi, Yedikır, Bir Eylül Mahallesi, Site Bulvarında Altyapı, Yabani Ot Temizleme Çalışmaları, Yağmursuyu Projesi Çalışmaları, Kilit Parke ve Su Patlakları Müdahale Çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Daha yaşanılabilir bir şehir için canla başla, durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyleyen Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, “Suluova’mız için, Suluova’lı değerli hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan, ayırmadan, ayrıştırmadan çalışmaya devam edeceğiz. Suluova’mızı daha yaşanılabilir bir şehir yapacağız. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.