AMACIMIZ ESNAF VE HEMŞEHRİLERİMİZ İLE İSTİŞARE

05 Ağustos 2024
AMACIMIZ ESNAF VE HEMŞEHRİLERİMİZ İLE İSTİŞARE

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Cılız ile birlikte Denizciler Caddesi esnafını ziyaret etti.

Ziyaret esnasında çevrede bulunan vatandaşlar ve esnaflar Belediye Başkanımızla samimi bir şekilde sohbet edip tebrik ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İstişare ile Suluova’ya hak ettiği şekilde hizmet edeceklerini ifade eden Başkanımız Rıfat Uzun; ” Her fırsatta esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ediyor, esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyoruz. Amacımız esnafımızla ve hemşehrilerimiz ile her zaman istişare halinde olmak, fikir alışverişinde bulunmak ve Suluova’mız için yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız projeleri bizzat anlatmak” dedi.