SEYR-İ ALEM TİYATROSU SAHNE ALDI

10 Haziran 2024
SEYR-İ ALEM TİYATROSU SAHNE ALDI

Belediyemizin ev sahipliğinde Seyr-i Alem tiyatrosu düzenlendi.

Belediyemiz ve Yeni Mahalle Muhtarlığımız tarafından sahnelenen “İbişin Sınavı” adlı tiyatro çocuklardan büyük ilgi gördü.

Suluova Belediyesi Kültür Merkezinde ilk seansı çocuklar için karne hediyesi 2. seansı yetişkinler için gerçekleştirilen tiyatroya Belediye Başkanımız Rıfat Uzun’un yanı sıra çocuklar ve hemşehrilerimiz katıldı.

Etkinliklerle ilgili konuşan Başkanımız Rıfat Uzun, “Karne tatili hediyemiz olarak ‘İbiş’in sınavı’ isimli tiyatro oyununu kıymetli yavrularımızla buluşturarak bu güzel etkinlikte çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin neşesine ortak olduk.” dedi.

Eğitime katkı anlamında kendilerine gelecek projelere de olumlu baktıklarını anlatan Başkanımız Rıfat Uzun, “Yerel yönetimlerde şehirlere yatırımlar mutlaka var olacaktır. Fakat insana yatırım anlamında yapılması gereken çok şey olduğunu düşünüyoruz. Çocuklarımızın kültürel ve sanatsal gelişimine yön verecek böylesi projeleri bizzat desteklemek arzusundayız. Karne hediyemiz olarak görecekleri bu tarz uygulamalarımız devam edecektir” diye konuştu.