HALK EĞİTİM YILSONU SERGİSİ AÇILDI

06 Haziran 2024
HALK EĞİTİM YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitimi Merkezi’nin düzenlemiş olduğu yılsonu sergisinin açılışına katıldı.

Serginin açılışına İlçe Kaymakamımız Şafak Gürçam, Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurs eğiticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun açılış da yaptığı açıklamada “Halk Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen sene sonu sergisine katılım sağladık. Öğrenmenin, ömür boyu devam ettiğini bizlere yaptığı çalışmalarla gösteren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, usta öğreticilerimize ve el emeği göz nuruyla ilmek ilmek işlenen her biri birbirinden kıymetli eserlerde emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.