BAŞKANIMIZ UZUN; ” BİZ BU ŞEHRE SEVDALIYIZ”

07 Ağustos 2024
BAŞKANIMIZ UZUN; ” BİZ BU ŞEHRE SEVDALIYIZ”

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun Fatih Caddesinde esnaf dükkânlarını gezip, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren her fırsatta Suluova’lılar ile buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanımız Rıfat Uzun Fatih Caddesinde hemşehrilerimiz ve esnaflarla buluştu. Esnafları tek tek ziyaret ederek talep ve önerilerini sordu.

Başkanımız Rıfat Uzun’u, güler yüzlü, sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan esnaf ve vatandaşlar da ziyaretlerinden ve ilgi, alakalarından dolayı teşekkür ve dua ettiler.

Başkanımız Rıfat Uzun “Ahi ahlakıyla ahlaklanmış esnaflarımız bizim için çok önemli. Bu şehir sizin şehriniz, biz bu şehre sevdalıyız, sizlere hizmet etmeyi de ibadet olarak biliyoruz” dedi.

Esnaflar ve vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkanımız Rıfat Uzun, esnaf dükkânlarını tek tek ziyaret ederek, esnafla sohbet edip hayırlı işler temennisinde bulundu.