BAŞKAN UZUN BELEDİYELER BİRLİĞİ DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ

22 Mayıs 2024
BAŞKAN UZUN BELEDİYELER BİRLİĞİ DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, Amasya Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen ve 3 oylamalı yapılan seçim sonucunda 125 Meclis Üyesinin tamamının oyunu alarak Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) delegeliğine seçildi.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, Amasya ve Suluova’mızı Türkiye Belediyeler Birliği Genel Kurulu’nda temsil edecek. Amasya, Suluova ve tüm ilçelerimize hayırlı olsun.

Amasya’yı Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) Meclisinde temsil edecek olan delegelerin belirlenmesi için, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi Seçimi toplantısı düzenlendi.

Amasya Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen üye seçim toplantısına Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile belediyelerin meclis üyeleri katıldı.

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’nin Divan Başkanlığını yaptığı toplantının divan üyeliklerini ise Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile Belediye Başkanımız Rıfat Uzun yaptı.

Seçim sonucunda Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde delege olarak 125 oy ile Belediye Başkanımız Rıfat Uzun seçildi.

Amasya’mıza, Suluova’mıza ve tüm ilçelerimize hayırlı olsun.