21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

21 Ekim 2024
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uzun, mesajında basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurguladı.

Başkanımız Rıfat Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarafsız, ilkeli ve sorumluluk bilinciyle görev yapan basın mensuplarımız, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma konusunda önemli bir görev üstlenmektedir. Kamuoyunun doğru bilgiye ulaşmasında köprü vazifesi gören gazeteciler, demokrasinin güçlenmesine de büyük katkı sunmaktadır. Topluma hizmet yolunda, doğru ve objektif habercilik anlayışıyla çalışan tüm basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Başkanımız Rıfat Uzun, yerel ve ulusal basının toplum üzerinde oynadığı önemli role dikkat çekerek, tüm gazetecilere teşekkür etti. “Özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı her bir basın mensubumuza minnettarız,” ifadelerini kullanan Başkanımız Rıfat Uzun, yerel basının da ilçemizdeki gelişmeleri halka duyurma noktasında önemli bir rol oynadığını belirtti.