444 76 79
tr
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

İLÇEMİZDE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan 2025
İLÇEMİZDE 23 NİSAN COŞKUSU

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama törenlerine katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 105. Yıldönümü, Suluova’mızda düzenlenen törenle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde düzenlenen tören Sentetik Saha’da yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelede hayatlarını kaybedenlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törene İlçe Kaymakamımız Şafak Gürçam, Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, ilçe Protokolümüz ve Hemşehrilerimiz katıldı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER HEDİYELERİNİ ALDI

Programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri, İlçe Kaymakamımız Şafak Gürçam, Belediye Başkanımız Rıfat Uzun ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Ebrar Alar tarafından verildi.

ÇOCUKLARIN BAYRAMINA ORTAK OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin açılışının 105. Yıldönümü, programına katılan Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, çocukların heyecanına ve bayramlarına ortak oldu. Öğrenciler tarafından yapılan gösterileri ilgi ile takip eden Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, program sonrası çocuklar ve hemşehrilerimiz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçemizde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okullar tarafından hazırlanan bir birinden güzel gösterilerle sona erdi.

Whatsapp
Hilal Masa
Hilal Masa
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1