
Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, Alaçam-Evricek İçme Suyu İsale Hattı ile Atatürk Bulvarı İçme Suyu Şebeke Hattının asbest borularının değiştirilmesi için müşavir firma yetkilileri ile sözleşme imzaladı.
Hemşehrilerimize daha nitelikli ve sağlıklı içme suyu hizmeti ile kayıp-kaçağın önüne geçmek amacıyla Belediye Başkanımız Rıfat Uzun ile müşavir firma yetkilileri ile içme suyu hattı yenileme sözleşmesi imzaladı.
Belediyemizde düzenlenen imza töreninde, yarım asırlık Alaçam-Evricek arası İçme Suyu İsale Hattı ile İlçe merkezinde yer alan Atatürk Bulvarındaki İçme Suyu Şebeke Hattının yer aldığı toplamda 33 km’lik asbestli boruların değiştirilmesi için Belediye Başkanımız Rıfat Uzun ile müşavir firma yetkilileri Füsun Aysoy ve Harendra Bishtile arasında sözleşme imzaladı.
İlçemize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, “içme suyundaki kayıp kaçağı ortadan kaldırmak ve kaynak sularımızı sağlıklı bir şekilde hemşehrilerimize ulaştırmak amacıyla içme suyu isale hatlarımızı yenileniyoruz. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.



