HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

16 Eylül 2024
HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Hemşehrilerimizin sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak amacıyla Belediyemiz zabıta ekipleri ilçemiz genelinde bulunan marketler denetim gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun’un talimatları ile zabıta ekiplerimiz, şehir genelindeki marketlerde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Denetimler, hijyen standartlarından ürünlerin son kullanma tarihlerine, fiyat etiketlerinden raf düzenine kadar geniş bir yelpazeyi kapsadı. Zabıta ekipleri, tüketici sağlığını ve güvenliğini korumak amacıyla titizlikle yapılan bu denetimlerde, kurallara uymayan işletmelere anında müdahale etti.

Ekipler, marketlerin hijyen ve güvenlik standartlarına uygunluğunu kontrol ederek, vatandaşların kaliteli ve güvenilir ürünlere erişimini sağlamak için çalıştı. Bu tür denetimler, şehirdeki ticari standartları yükseltmeyi ve toplumsal güvenliği artırmayı hedefliyor.