DEDUBLÜMAN KONSERİ İLE MUHTEŞEM FİNAL

05 Eylül 2024
DEDUBLÜMAN KONSERİ İLE MUHTEŞEM FİNAL

Suluova’da 1 Eylül Kültür ve Sanat Etkinlikleri, coşkulu bir Düdublüman konseri ile son buldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Serçe, Mürsel Övüç, İl Genel Meclis Üyeleri Yağız Demirelli, İsa Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Adem Duyuran, vatandaşlar ve gençler katıldı.

Düdüblüman, en sevilen şarkılarını Suluova halkı için seslendirerek etkinliklere görkemli bir final yaptı.

Konser sonrasında Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, Suluova’nın 67. kuruluş yıl dönümü kapsamında bu yıl düzenlenen etkinliklerin kısa tutulduğunu ancak gelecek yıl en az 15 gün sürecek bir program planladıklarını müjdeledi. Başkanımız konuşmasında, “1957 yılında kurulan Suluova, büyüklerimizin emekleriyle bugünkü haline geldi. Biz de gençlerimiz için daha yaşanabilir ve güzel bir Suluova inşa etmeye, verdiğimiz sözler doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Program sonunda Başkan, katılımcılarla bir selfie çekerek Suluova’nın büyük bir aile olduğunu vurguladı ve birlik mesajı verdi. “İşte birliğin ve Suluova’nın gücü!” diyerek katılan herkese teşekkür etti.