CADDE VE SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL

22 Ağustos 2024
CADDE VE SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL

Belediyemiz, ilçe genelindeki sorumluluk alanlarında bulunan ana arter, cadde, bulvar, kaldırım ve sokaklardaki hijyen çalışmalarına da devam ediyor.

Belediyemiz, şehir genelindeki cadde ve sokaklarda kuyu suyu kullanarak başlattığı kapsamlı yıkama ve temizlik çalışmalarıyla hemşehrilerimizin temiz ve düzenli bir yaşam alanı sunma konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

Belediyemiz, temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen geri bildirimleri de dikkate alarak, iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Şehir genelindeki temizlik faaliyetleri, Suluova’nın daha yaşanabilir ve estetik bir şehir olmasına katkıda bulunuyor.

Suluova Belediyesi olarak ilçe halkına hizmetin en iyisini götürmeyi amaç edindiklerini ve özellikle kuyu suyu kullandıklarını belirten Belediye Başkanımız Rıfat Uzun; “Şehrimizin cadde ve sokaklarında İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından başlattığımız temizlik çalışmalarıyla hemşehrilerimiz daha temiz ve düzenli bir Suluova sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Hep birlikte, Suluova’nın yüzünü güldürmeye ve yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz.Sizlerden gelen geri bildirimler bizler için çok kıymetli. Temizlik çalışmalarımız hakkında daha fazla bilgi almak veya önerilerinizi paylaşmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Şehrimizi temiz ve düzenli tutmak adına gösterdiğiniz özveri için teşekkür ederim.Temiz ve sağlıklı bir Suluova için birlikte daha güçlü ve kararlıyız.” dedi.