Belediyemizin katkılarıyla Off-Road Festivali düzenlendi

10 Haziran 2024
Belediyemizin katkılarıyla Off-Road Festivali düzenlendi

Belediyemizin katkı ve destekleriyle bu yıl ilki düzenlenen off-road yarışları, izleyenlerin nefeslerini kesti. Yarışlarda 57 ilden 100 araç kıyasıya mücadele etti.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, festivale yoğun ilginin olduğunu ve bundan sonra her yıl geleneksel olarak düzenleyeceklerini söyledi.

Büyük heyecanın yaşandığını ifade eden Başkanımız Rıfat Uzun; “Suluova’da ilk defa Off Road yarışları düzenleniyor. Burada emeği geçen arkadaşlarıma, Amasya Şehzadeler Off Road Kulüp Başkanımıza teşekkür ederiz aynı zamanda, yapmış olduğumuz bu etkinlikle Suluova’ya Türkiye’nin dört bir kenarından birçok misafirlerimiz geldi. Biz olduğumuz müddette başkanımla beraber devamını getireceğiz. Suluova’da ki gençlerin bu heyecanı ve tutkuyu yaşaması adına güzel ve coşkulu bir yarış oldu. Amasya Şehzadeler Off Road Kulüp Başkanı Fatih beye çok teşekkür ederim. Bu organizasyonda çok büyük emeği var. Biz de Suluova belediyesi olarak her zaman yanında olacağımızı söylüyoruz.” dedi.