BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIFAT UZUN’UN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun Mevlid Kandili vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli hemşehrilerim, Bu mübarek Mevlid Kandili’ni coşku ve huşu içerisinde karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğumunu kutladığımız bu özel gecede, O’nun sevgisi, ahlakı ve öğretilerinden ilham alarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi diliyorum.

Mevlid Kandili, bizlere sevgi, merhamet ve hoşgörüyle dolu bir hayatın kapılarını aralayan, toplum olarak birbirimize daha yakın olmamızı sağlayan bir fırsattır. Bu mübarek gecede yapacağımız duaların, ibadetlerin ve yardımların kabul olmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle, tüm Suluova’lı hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.”

Rıfat UZUN
Belediye Başkanı