Başkanımız Rıfat Uzun’dan Esnafa 30 Ağustos Bayrağı!

29 Ağustos 2024
Başkanımız Rıfat Uzun’dan Esnafa 30 Ağustos Bayrağı!

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla İlçe Esnafımıza Bayrak Dağıttı.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle ilçe esnafımıza bayrak dağıtarak, bayram coşkusunu hep birlikte yaşama çağrısında bulundu. Esnafımızın dükkanlarını şanlı bayrağımızla donatması, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi olarak değerlendirildi.

Başkanımız Rıfat Uzun, dağıtım sırasında yaptığı konuşmada, “Zafer Bayramımız, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük sembollerinden biridir. Bu anlamlı günde, hemşehrilerimizle birlikte bayraklarımızı dalgalandırarak, bu coşkulu zaferi kutluyoruz. Tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bağımsızlık mücadelemizi kazanan başta Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm hemşehrilerimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.