
Suluova’ya yakışan, modern ve çok amaçlı yeni bir yaşam alanı için çalışmalar başlıyor.
Belediye Başkanımız Rıfat Uzun’un seçim vaatleri arasında yer alan Salı Pazarı Projesi hayata geçiyor. Toplam 5.460 metrekarelik alanda inşa edilecek proje; otoparkı, modern pazar yeri, iş yerleri, sosyal alanları ve düğün salonuyla hemşehrilerimizin birçok ihtiyacına aynı noktada cevap verecek.
Sadece bir pazar yeri değil, çok amaçlı ve modern bir yaşam alanı olarak planlanan proje üç kattan oluşacak.
Projenin alt katında otopark yer alırken, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşması da göz önünde bulundurularak elektrikli araç şarj istasyonu oluşturulacak.
Orta katta modern pazar yeri yer alacak. Pazar yeri alanının yanı sıra bu katta 2 adet bağımsız iş yeri ile vatandaşlarımızın kullanımına yönelik lavabo ve WC alanları da bulunacak. Böylece hem pazarcı esnafımız hem de hemşehrilerimiz için daha düzenli, kullanışlı ve konforlu bir alışveriş ortamı oluşturulacak.
Projenin üst katında ise düğün salonu yer alacak. Böylece yapı, haftanın belirli günlerinde kullanılan klasik bir pazar alanının ötesine geçerek farklı ihtiyaçlara hizmet veren çok amaçlı bir sosyal tesise dönüşecek.
5.460 METREKARELİK ÇOK AMAÇLI TESİS
Salı Pazarı Projesi tamamlandığında; otopark ihtiyacının karşılanmasından pazar alışverişine, ticari alanlardan düğün ve organizasyonlara kadar birçok farklı ihtiyaca tek çatı altında çözüm sunacak.
Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, seçim döneminde hemşehrilerimize sözünü verdiği projeleri bir bir hayata geçirerek Suluova’nın yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyor.
Suluova’mız için söz verdiğimiz projeleri hayata geçiriyor, şehrimizin yarınlarını hep birlikte inşa ediyoruz.
Salı Pazarı Projemiz Suluova’mıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.














