444 76 79
tr
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

OKA’dan 800 Bin TL Hibe

08 Temmuz 2026
OKA’dan 800 Bin TL Hibe

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mehlika Dicle, Belediye Başkanımız Rıfat Uzun’u ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; “Bölgesel Kırmızı Et Borsası Kurulumu İçin Teknik Danışmanlık Hizmeti” ile “Suluova 1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali’nin Bölgesel Turizm Çekim Noktasına Dönüştürülmesine Yönelik Teknik Destek Projesi” için protokoller imzalandı.

İki proje kapsamında toplam 800.000,00 TL hibe desteği sağlanacak. Söz konusu projelerle ilçemizin ekonomik potansiyelinin güçlendirilmesi, kırmızı et sektörünün daha etkin bir yapıya kavuşturulması ve Suluova 1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali’nin bölgesel ölçekte turizm açısından daha güçlü bir çekim merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, ilçemize kazandırılan desteklerden dolayı OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle’ye teşekkür ederek, imzalanan projelerin Suluova’nın kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Whatsapp
Hilal Masa
Hilal Masa
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1