1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali’nde Zehra Gülüç ve Yiğit Mahsuni Konseri

03 Eylül 2024
1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali’nde Zehra Gülüç ve Yiğit Mahsuni Konseri

1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali, Suluova’da büyük bir coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Festivalin ikinci gününde Zehra Gülüç ve Yiğit Mahsuni, Demokrasi Meydanı’nda sahne alarak vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği konserlerde, meydanda adeta bir bayram havası esti.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun, festivale ilişkin yaptığı açıklamada, “Suluova’nın ilçe olmasının 67. yıl dönümünü hemşehrilerimizle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl da geleneksel hale gelmiş etkinliklerimizi sürdürerek, Suluova’mıza nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz diye düşündük. Yerel esnaflarımıza çadırlar kurarak ilçe ekonomisine destek olduk,” dedi.

Başkanımız Uzun, çocuklar için düzenlenen sünnet şöleni ve çeşitli etkinliklerle festivali daha da renklendirdiklerini belirterek, “Şişme balonlar, sihirbaz gösterileri ve çocuk tiyatroları gibi etkinliklerle çocuklarımızın keyifli vakit geçirmesini sağladık. Bu etkinlikleri hazırlarken en ince ayrıntıya kadar istişarelerde bulunduk,” ifadelerini kullandı.

Festivalin finalinde, Dedublüman konseriyle etkinliklerin son bulacağını belirten Başkanımız, “Sonraki senelerde inşallah daha güzel ve daha başarılı kültürel etkinliklere imza atacağız. Bu organizasyonlarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, sağlık çalışanlarımıza ve en önemlisi zabıta ve emniyet personelimize teşekkür ediyorum,” diye konuştu.