“Suluova’mızda 61 muhtarımızla bir ve beraberiz”

20 Ekim 2022
“Suluova’mızda 61 muhtarımızla bir ve beraberiz”

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla muhtarları yemekte misafir etti.

Suluova’daki muhtarların görevlerini özveriyle yerine getirerek eksiksiz hizmet verdiklerini belirten Başkanımız Fatih Üçok, “İnşallah birlikte sorunları çözmeye, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Suluova’mızda 61 muhtarımızla bir ve beraberiz” dedi.

‘Muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan başkanımız Fatih Üçok, “Ne mutlu ki belediyemizle her daim birlikte hareket eden ve ortak istişarelerde bulunan muhtarlara sahibiz. Tüm muhtarlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum’’ diye konuştu.

Yemek programına Kaymakamlık Yaşı İşleri Müdürü Adil Başara, Suluova Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Adem Cılız, Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Kurt, köy ve mahalle muhtarları katıldı.