
Belediye
Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Amasya Valimiz Osman Varol’un katılımıyla 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek hal hatırlarını soran Belediye Başkanımız Fatih Üçok, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.
Tüm yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması ve hayır dualarının alınması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Bizler sadece bugüne mahsus değil her zaman yanınızdayız, sizler bizim baş tacımızsınız. Sizleri artık yakinen tanıyoruz. Yalnızca bu haftaya özel olarak bir araya gelmiyoruz. Gönlümüz de kapımız da sizlere her daim açık. Kurumsal anlamda da Suluova Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.
Düzenlenen programa Amasya Valimiz Osman Varol, İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Huzurevi Müdürü Serdar Baran ve Huzurevi sakinleri katıldı.