OYUN PARKLARINDA KAUÇUK ZEMİN YAPILIYOR

12 Mart 2019
OYUN PARKLARINDA KAUÇUK ZEMİN YAPILIYOR

Belediye ekiplerimiz tarafından yenilenen çocuk oyun parklarında oyun gruplarının montajı ile birlikte zeminlerinde de kauçuk malzeme ile kaplama yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çocuk oyun parklarının inşası ve yenilenmesi işlemine devam ediyor. Çeltek Madeni Parkı, Sosyal Konutlar içerisindeki Park ve Cevizdibi Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı ile şehir merkezindeki muhtelif mahallelerde yenilenen çocuk oyun alanlarında çalışma yürütüyor.

Yürütülen çalışmalar özellikle çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri alan olan çocuk oyun parkının daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi için başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Hemşehrilerimizin dinlenme ve buluşma mekânı haline gelen parklarda titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok; temiz ve düzenli parklarda hizmet vermenin önemini vurgulayarak, “Bu kapsamda çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda kauçuk zemin kaplama çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, çocukların en ufak bir düşme anında yara almalarını engellemek için önlem alıyor. Parklarımızda gerçekleştirilen çalışmada, çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlar kauçuk zeminle kaplanacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından çocuklarımız daha güvenli, temiz ve sağlıklı parklarda oyun oynayıp doyasıya eğlenecek” dedi.