
Mihri
Belediyemiz tarafından Mihri Hatun Anaokulu bahçesine yapılan oyun parkı ile çevre düzenlemesi için okul müdürü Ali Karakuzu, Öğretmen Hülya Gözüaçık, Veliler ve anaokulu öğrencileri Başkanımız Fatih ÜÇOK’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Anaokulu öğrencilerin kendilerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, kendisinin de eğitim camiasından geldiğini ifade ederek; “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Her konuda iyi eğitim almalılar. Eğitim konusunda ayrım gözetmeden elimizden gelen her türlü desteğe devam edeceğiz. Eğitime, kültürel ve sportif etkinliklere önem veriyoruz.” dedi.
Anaokullarının gelecek vadeden miniklerin eğitimlerinde önemli bir başlangıç olduğunu ifade ederek okul öncesi eğitimin önemine değindi. Başkanımız Fatih Üçok ayrıca amaçlarının Suluova’da yüksek olan eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkarmak olduğunu sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda Başkanımız Fatih ÜÇOK minik öğrencilere hediyeler verdi.