444 76 79
tr
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

HİZMETİN ŞARKISI BİTMEYECEK

21 Aralık 2022
HİZMETİN ŞARKISI BİTMEYECEK

İlçe merkezinde ihtiyaç duyulan ve şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan 2 katlı ve 300 araçlık kapalı otopark projemiz hızla yükseliyor.

Suluova 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yanında, Yeni Şeker Camii ile Atatürk Bulvarı arasında 7 bin metrekarelik alanda yapımına başlanılan 2 katlı 300 araçlık kapalı otopark projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Suluova’yı yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediyemizin tüm imkânlarını hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için kullanıyoruz. Kapalı Otopark Projesi de bu çalışmalardan bir tanesi. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Hemşehrilerimize hizmetimizin şarkısı bitmeyecek ve yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.