
Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Valimiz Mustafa Masatlı ile birlikte engelli vatandaşımız, ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve şehit ailemizi ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Valimiz Mustafa Masatlı ile birlikte yaşlı, engelli, öksüz/yetim vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve şehit ailelerimize yönelik ziyaretleri kapsamında Şehidimiz Piyade Asteğmen Metehan Atmaca’nın ilçemizde ikamet eden babası Mehmet Atmaca ile annesi Hava Atmaca’yı, eşi vefat eden ve lise öğrencisi iki evladı ile birlikte Suluova’mızda yaşayan Fatma Işık’ı, 74 yaşındaki İsmail Özün amcamız ile aynı yaştaki eşi Emine Özün teyzemizi ve 72 yaşındaki engelli Bahri Baysal amcamızla ailesini ikametlerinde ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Amasya Valimiz Mustafa Masatlı ile birlikte bugün ilçemizde yaşayan kıymetli hemşehrilerimize ziyaretlerde bulunduk. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirerek moral desteğinde bulunduk, hayır dualarını aldık. Ailelerimizin istek ve taleplerini dinledik. Ziyaretlerimizde çocuklarımızın, annelerimizin ve büyüklerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Her zaman yanlarındayız.” dedi.
Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Valimiz Mustafa Masatlı ile birlikte daha sonra esnaflarımızı ve yatırım faaliyetlerini tamamlayarak Suluova OSB’mizde üretime geçen Ömür Triko Firması’nı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundular.
Ziyaretlerde, TSO Başkanı Turgut Aksu ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel de yer aldı.