HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

13 Kasım 2018
HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Cevizdibi Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek personel arkadaşlarımızdan bilgiler aldı.

Belediyemiz, zemin iyileştirmesi ve çevre düzenlemesi tamamlanan Cevizdibi Mahallesinde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanımız Fatih Üçok ise devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek personel arkadaşlarımızdan bilgiler aldı.

Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürdüklerini açıklayan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Her mahallemizin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri bir bir tespit ediyor, hemşehrilerimizin taleplerine göre bu hizmetleri yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyeti ve bizlerden talep etmesi daha verimli bir hizmet yapmamıza olanak sağlıyor. Hava şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan, şehrimizin her mahallesinde her sokağında alın terleri döken personellerimizi yürekten kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.