HEMŞEHRİLERİMİZ İLE HER ZAMAN OMUZ OMUZA

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek , “Bizler Suluova’ya hizmet sevdalısıyız. Hemşehrilerimizle Birlik beraberlik içerisinde omuz omuza ilçemizi daha güzel günlere beraber taşıyacağız.” dedi.

Her fırsatta hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya özen gösteren Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, esnaflarla beraber çay içip sohbet etti. Hemşehrilerinin taleplerine önem verdiklerini vurgulayan Başkanımız Fatih ÜÇOK, “Her zaman hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Hemşehrilerimizin ayağına gidip taleplerini dinliyoruz. Ekiplerimizle çalışmalarımızı buna göre yürütüp çözümler üretiyoruz. Hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için projeler geliştiriyoruz. Hemşehrilerimiz, her şeyin en iyisine layıktır. Tek hedefimiz Suluova’mıza hizmet etmektir. Bunun için gece ve gündüz demeden gayret ediyoruz.”dedi.

Belediye Başkanımıza Fatih Üçok’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Balcı, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, İlçe Teşkilat Üyeleri Seyfullah Dikmen, Mustafa Şen ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Şakir Korkmazer eşlik etti.