444 76 79
tr
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Demokrasi meydanında ilk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

29 Ekim 2021
Demokrasi meydanında ilk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı
 
Suluova’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Bu yıl ilk defa Suluova 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kaymakam Abdullah Şen, programda yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitler ile gazileri rahmetle andı.

Tören sonrasında yaptığı açıklamada Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümünü sevinçle, gururla kutladıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; ” Bu aziz vatanı bize vatan yapan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükununu sağlayan ve bu ulvi gaye için toprağa düşerek, şehitlik mertebesine ulaşan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor, Suluova’lı hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.

Tören Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Halk Oyunları Gösterisi, şiirlerin okunması, tekvando gösterisi, ödül ve geçiş töreni ile son buldu.

Programa İlçe Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Cumhuriyet Savcısı Emre Soydan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ramazan Alagöl, Emniyet Müdürü Vekili Engin Erkul, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.