
Bisiklet kullanıcılarından gelen talepler üzerine Belediyemiz tarafından Atatürk Bulvarı boyunca 5 kilometre uzunluğunda çift taraflı bisiklet yolu yapımına başlandı.
Bisiklet kullanıcılarının yanı sıra özellikle okul çağındaki çocukların yaya ve araç trafiğinden bisiklet kullanabilecekleri güvenli yol güzergahı bulamadıklarını hatırlatan Belediye Başkanımız Fatih Üçok , “Çocuklarımız daha huzurlu ve güvenli bir ortamda bisiklet kullansınlar diye gençlerimizden gelen talepler üzerine ilçe trafik komisyonu kararı doğrultusunda Atatürk Bulvarına bisiklet yolu yapılması için çalışmaları başlattık” dedi.
Bisiklet kullanımının sosyal hayat ve sağlık için önemli olduğuna değinen başkanımız Fatih Üçok, çalışmaların devamında yeni bisiklet yolları kazandırmayı da planladıklarını söyledi.


