BELEDİYEMİZDEN GENÇLERE POMEM PARKURU DESTEĞİ

11 Mayıs 2023
BELEDİYEMİZDEN GENÇLERE POMEM PARKURU DESTEĞİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok ilçede Polislik, Subaylık, Bekçilik ve Spor Bilimleri Fakülteleri fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlık yapan gençlerin hizmetine sunulmak üzere İlçe Spor Müdürlüğüne belediye olarak malzeme desteğinde bulundu.

Alınan malzemeleri Gençlik Spor İlçe Müdürü A. Kadir Saraç’a teslim eden başkanımız Fatih Üçok, ” Gençlerimizin hayallerine giden yolda her zaman yanınızdayız.” dedi.

Açıklamalarının devamında ise Başkanımız Fatih Üçok, ” Geleceğimizin teminatı olan, gençlerimizin mesleki hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamak amacıyla İlçe spor müdürlüğümüzce açılan POMEM kursu için parkur malzemesi desteğinde bulunduk. Parkur için gençlerimizin şehir dışına gitmelerine gönlümüzde razı gelmedi. Geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik yaptığımız yatırımları artırarak devam ettireceğiz. Şimdiden sınavlara girecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

POMEM’e girmek isteyen Suluova’lı gençler, yüksek kurs maliyetleri ve yetersiz parkur alanları nedeniyle zorlandıklarını ifade ederek kendilerine bu konuda da destek olan Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkür ettiler.