BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

23 Mayıs 2020
BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ”Sevgi, paylaşma ve mutluluk dolu bir bayram olması ümidiyle bütün hemşehrilerimin ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ‘’Sevgi, paylaşma ve mutluluk dolu bir bayram olması ümidiyle bütün hemşehrilerim ve vatandaşlarımızın ramazan bayramını kutluyorum’’ dedi.

Mesajında, bayramların birlik ve beraberliğe olan katkısına değinen Başkanımız Fatih Üçok, “Herkesin sevinç içerisinde bir ve beraber olacağı bir bayram diliyorum. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir. Sevincin, mutluluğun ve paylaşmanın en üst seviyede yaşandığı nice bayramlara ulaşmak temennisiyle bütün hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.