BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

08 Temmuz 2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Bayramların paylaşma ve yardımlaşma duygularının azami seviyede yaşandığını belirten Başkanımız, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Başkanımız Fatih Üçok açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, özel bir yanı vardır. Toplumsal bütünlüğün ve kucaklaşmanın yaşandığı bayram günleri insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini dilerim. Başta aziz şehitlerimizin muhterem aileleri ve fedakar gazilerimiz olmak üzere  Suluova’lı hemşerilerimin, şehrimizde görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarının Kurban Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.