29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

29 Ekim 2020
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Yüce Türk Milleti’nin unutulmaz bir destan yazarak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. yaşı ve Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Şehitlerimizi, gazilerimizi, şanlı tarihimizin tüm kahramanlarını saygıyla anıyorum. Bu büyük millet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya örnek olacak, büyük bir inanç, büyük bir cesaret ve büyük bir fedakarlıkla cumhuriyeti kurmuştur. Aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kanını, canını ortaya koyarak kazandığı bu milli mücadelenin yıldönümünde büyük bir mutluluğu milletçe paylaşmaktayız. Aziz milletimiz gücünü ve bekasını sağlayan enerjisini birlik, beraberlik ve kardeşliğinden almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum” ifadelerine yer verdi.