BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

22 Nisan 2020

Belediye Başkanımız Fatih Üçok 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanımız Mesajında; Sevgili çocuklar; Gazi Meclisimizin açılışının 100. yıl dönümüne kavuşmuş olmanın mutluluğunu evlerimizden de olsa hep birlikte yaşıyoruz.

Her yıl şölen tadında coşku içerisinde kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ımızı ne yazık ki bu yıl içinde bulunduğumuz zorunlu nedenlerden dolayı evlerimizde kutlamak zorunda kalacağız. Sizlerin yüzünüzdeki gülümsemeden mahrum kaldığımız bu süreç inşallah yakın zamanda geride kalacak. Küresel çapta yaşanan salgından dolayı sizler ailelerinizle birlikte evlerinizde kalıp dinlenirken, bizler ise sizin için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şunu iyi bilin ki önceliğimiz, daima geleceğimizin teminatı olan sizlersiniz.

Sizler için bir yandan Yüzme Havuzu Projemizi inşa etmeyi sürdürürken, diğer taraftan oyun parklarımızın bakımını yaparak, yeniden kavuşacağınız  o güzel günlere hazırlanıyoruz.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan siz çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.” ifadelerini kullandı.