
Belediyemiz sosyal ve kültürel etkinliklerle daima yaşlı ve engelli bireylerin yanında olurken, Ramazan Bayramı öncesinde de evde bakım hizmetleri ile hemşehrilerimizi yalnız bırakmadı.
Yıl boyunca belli periyotlarla yaşlı ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ev temizliği ve bakım hizmeti veren Belediyemize ait Hünerli Eller ekiplerimiz Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı.
ilçemizdeki yaşlı ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin evlerinin bayram temizliğini sosyal proje kapsamında Belediyemizin kurduğu ‘Hünerli Eller’ ekipleri yaptı. Önceden tespit edilen evlere giden ekiplerimiz hummalı çalışmalar sonucu odaları ve eşyaları pırıl pırıl hale getirdi.
Evi temizlenen 84 yaşında Pakize Bütüner, “Kızlarım geldiler. Bayram temizliğimi yaptılar. Onları gönderen Fatih Başkanımdan Allah razı olsun” dedi.
Felçli eşiyle birlikte yaşayan 69 yaşındaki Rabia Birlikçi de evlerinin her yanını temizleyen görevlilere teşekkür etti. 80 yaşındaki Gazi Ahmet Karataş ise şiir okuyarak mutluluğunu paylaştı.
İçişleri Bakanlığı ile birlikte yaklaşık 5 yıldır yürüttükleri proje kapsamında oluşturulan ‘Hünerli Eller’ ekibinin çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “160 hanenin bayram temizliği yapıldı. Bu Ramazan Bayramı öncesinde de büyüklerimizin hayır dualarını almak istiyoruz” diye konuştu.
İlçedeki yaşlı, dezavantajlı vatandaşların evlerinin yıl boyunca dönüşümlü olarak temizlenirken kişisel bakımlarının da yapıldığına değinen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını kutladı.







