BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

31 Aralık 2023
BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Fatih Üçok, kutlama mesajında, 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

2024 yılında da Suluova’yı daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getiren Başkanımız Fatih Üçok, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Suluova’mızı daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2023 yılını geride bırakıyoruz.

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz.

Geride bıraktığımız 2023 yılında ‘Gelişen ve Değişen Suluova ’ hedefimiz doğrultusunda altyapıdan üstyapıya her alanda sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalarla Suluova’mızı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık.

Hayata geçirdiğimiz çalışmaların temeline; hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmeyi, doğduğu yerde doymasını sağlamayı, huzur ve güven içerisinde yaşamalarını koyduk.

Hizmete sunduğumuz ve sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada birinci önceliğimiz hemşehrilerimizin yararı olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız.

2024 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen Suluova’mızı yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Bunu da hep birlikte, istişare içerisinde, birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”