BAŞKANIMIZ RIFAT UZUN’UN 15 TEMMUZ MESAJI

14 Temmuz 2024
BAŞKANIMIZ RIFAT UZUN’UN 15 TEMMUZ MESAJI

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun 15 Temmuz “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”
münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Rıfat Uzun mesajında, 15 Temmuz’un Türk Milletinin ve Milli İradenin zaferi olduğunu belirterek demokrasiye kasteden fetö darbe girişiminin unutulmaması ve gelecek kuşaklara aktarılması için önemli bir gün olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 7’den 77’ye milletin tek yürek olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Rıfat Uzun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlı tarihimizin her bir döneminde istiklalimiz ve istikbalimiz söz konusu olduğunda ölümü öldüren bir milletin evlatları olarak, 15 Temmuz gecesinde de; canından, malından ve evladından vazgeçerek hain darbe girişimini engelleyen; ülkemizi, milletimizi şer odaklarından kurtaran Aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum.

Biz büyük Türk milletiyiz. Başka bir Türkiye yoktur. Devlet ve millet dayanışmasıyla, milli ve manevi ortak paydada kucaklaşmayla her çetin imtihandan alnımızın akıyla çıkacağımıza gönülden inanıyorum.

Milletimizin ve Milli İradenin Zaferi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayattaki kahraman gazilerimize sağlık, afiyet ve huzur dolu ömür diliyorum.
Aziz Şehitlerimizin Ruhları şâd, mekânları cennet olsun.” dedi.