BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK PERSONELİMİZ İLE BAYRAMLAŞTI

18 Mayıs 2021
BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK PERSONELİMİZ İLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, geleneksel bayramlaşma programında belediyenin bütün birimlerinde görev yapan çalışma arkadaşları ile bayramlaştı.

Başkanımız Fatih Üçok, korona virüs tedbirleri nedeniyle korona virüs tedbirlerini gözeterek belediye personeli ile bayramlaşırken aileleri ile mutlu ve sağlıklı bir bayram dileğinde bulundu. Suluova Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Omuz omuza vererek ilçemize hizmet etmekten her zaman gurur duyduğum, çok kıymetli mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Görev bilinciyle her zaman hemşehrilerimizin hizmetinde olan kardeşlerim özellikle son bir yılda ki korona virüs ile mücadelemizde de vatandaşlarımız için hep ön safta koştular, hala koşmaya devam ediyorlar. Allah hepsinden razı olsun inşallah” dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok konuşmalarının devamında ise, “Başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.