BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

10 Ocak 2019
BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm basın mensuplarının gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Mesajında “Demokrasinin temel yapı taşlarından biri olan özgür basının halkın bilgilenme ve haber alma hakkının en etkili aracı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Günümüzde teknolojik gelişmelerin hızı, çeşitliliği, bilgiye ve habere erişimi kolaylaştırmakla birlikte tarafsız, doğru, ilkeli, haberciliğin önemi daha da artmaktadır. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde; doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren, zor şartlar altında ve fedakârca mesleklerini yapan gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren; yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.