BAŞKANIMIZ ANADOLU AJANSI YILIN FOTOĞRAFI OYLAMASINA KATILDI

31 Aralık 2021
BAŞKANIMIZ ANADOLU AJANSI YILIN FOTOĞRAFI OYLAMASINA KATILDI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin çektiği “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları inceleyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, oyunu “Engelli basketbolcunun sevinci”, “Mutluluk gözyaşları” ve “Harabeler içinde yaşam” fotoğraflarından yana kullandı.

Başkanımız Fatih Üçok, haber kategorisinde Mustafa Hossana’nın Filistinli kadının enkaz arasında sağlam kalan küvette torunlarını yıkadığı “Harabeler içinde yaşam” başlıklı fotoğrafını seçti. Yaşam kategorisinde çok duygulandığını belirten Üçok, Kars’ta bir grup gönüllünün Kurban Bayramı’nda çocuklara oyuncak dağıtımı sırasında aralarına karışan ve oyuncak isteyen 75 yaşındaki Nadime Demirbaş’ın hediye edilen oyuncak ayıya sarılmasını gösteren fotoğrafı beğendi. Üçok, İsmail Kaplan’ın “Mutluluk gözyaşları” adı verilen fotoğrafı için oyunu kullandı. Spor kategorisinde ise “Engelli basketbolcunun sevinci” adlı fotoğrafı seçen Üçok,”Başardık hakkımızdı, çok çalıştık’ der gibi adeta. Fotoğrafta bir mesaj var.” değerlendirmesinde bulundu.

Fotoğrafların hepsinin başarılı olduğunu ve Anadolu Ajansının yurt içi ve yurt dışında gurur kaynağı olduğunu ifade eden Başkanımız Fatih Üçok, şöyle konuştu:

“Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılım sağladık. Bir kareye hayatın nasıl sığabileceğini gördük. Gönlümüzden geçene de oyumuzu verdik. Çok başarılı fotoğraflar var. Ülkemizin ve milletimizin gurur kaynağı Anadolu Ajansını bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.