2023 SEZONU DUALARLA AÇILDI

20 Temmuz 2023
2023 SEZONU DUALARLA AÇILDI

Suluova Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz sezon açılış programını bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan sezon açılışı programında tüm çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yeni, iş sezonunun kazasız, belasız ve verimli geçmesini temenni etti.

İlçe genelinde yapılan her çalışma ve hizmette belediye personellerinin alın teri ve emeğinin olduğunu belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yaptığı açıklamasında; “Geleneksel hale getirdiğimiz yeni iş sezonumuzu kurban keserek ve dualarla başlattık. Cenabı Hak kaza bela vermesin, işlerimizi bereketlendirsin. Dua ve besmele ile başlanan her işte bereket, iş verimliliği olur. Değerli çalışma arkadaşlarımız sizlerle birlikte ilçemizdeki bu yatırım ve hizmetleri bugüne kadar gerçekleştirdik. Daha nice projelerimizi de yine sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz, bunda da kararlıyız. Sizlere güveniyoruz, sizlerle birlikte aşılamayacak hiçbir engel yok. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere güçlü bir hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz ile sahada il ve ilçe başkanlarımızın da destekleriyle ve sizlerle birlikte daha birçok hizmetler yapacağımıza canı gönülden inanıyorum.Yapılan tüm bu çalışma ve hizmetlerin itici gücü sizsiniz, emeklerine sağlık.” dedi.

Programa Milletvekilimiz Haluk İpek, AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şen ile belediye meclis üyeleri ile belediye çalışanları katıldı.