2022 SEZONU DUALARLA AÇILDI

24 Mayıs 2022
2022 SEZONU DUALARLA AÇILDI

Belediyemiz 2022 yılı iş sezonunu kurban keserek dualar eşliğinde başlattı.

Suluova Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz Şükür ve Bereket Kurbanı kesimini sabah mesai başlangıcında dualarla gerçekleştirildi.

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl Belediye Makine İkmal Kampüsünde düzenlenen sezon açılışı programında tüm çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yeni, iş sezonunun kazasız, belasız ve verimli geçmesini temenni etti.

İlçe genelinde yapılan her çalışma ve hizmette belediye personellerinin alın teri ve emeğinin olduğunu belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yaptığı açıklamasında; “her yıl geleneksel olarak yeni iş sezonumuzu kurban keserek ve dualarla başlattık. Cenabı Hak kaza bela vermesin, işlerimizi bereketlendirsin. Dua ve besmele ile başlanan her işte bereket, iş verimliliği olur. Değerli çalışma arkadaşlarımız sizlerle birlikte ilçemizdeki bu yatırım ve hizmetleri bugüne kadar gerçekleştirdik. Daha nice projelerimizi de yine sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz, bunda da kararlıyız. Sizlere güveniyoruz, sizlerle birlikte aşılamayacak hiçbir engel yok. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere güçlü bir hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz ile sahada il ve ilçe başkanlarımızın da destekleriyle ve sizlerle birlikte daha birçok hizmetler yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Suluova size inanıyor ve güveniyor. Yaptığınız hizmet ve çalışmalardan halkımız ziyadesiyle memnun. Belediye olarak bütçesinin %50’lik bir kısmını yatırıma ayıran bir belediyeyiz. Bu yapılan eserler sizin eserlerinizdir. Bakınız şu an Amasya’nın en büyük makine ikmal kampüsüne sahibiz. Buradan bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz İçme Suyu Arıtma Tesisimiz hizmete girdi, ayrıca şimdi de 16 milyon Euro bedelle Atık Su Arıtma Tesisimizi ihale aşamasına getirdik. Türk parasıyla 300 milyona yakın bir bedelle ihalesini yapacağız. Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Bunun yanında millet bahçemiz ve millet kıraathanemiz en yakın zamanda hizmete girecek. Kapalı spor salonumuzun inşaatı da devam etmekte. İnşallah yapacağımız bu yeni hizmet ve yatırımlarla birlikte Suluova’mızdaki bu değişim ve dönüşümü taçlandırmış olacağız. Bu büyük projeler büyük bütçelerle yapılıyor. Biz bütçemizi kullanırken aynı zamanda hibeleri de takip ederek faydalanıyoruz. Alet yapar el övünür. Yapılan tüm bu çalışma ve hizmetlerin itici gücü sizsiniz, emeklerine sağlık.” Diye kaydetti.

Programa, AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Suluova İlçe Başkanı Mustafa Temel, MHP İlçe Başkanı Rıfat Uzun, ,İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, Birim Amirleri ile çalışma arkadaşlarımız katıldı.